En resa snart, tack!

Åh vad roligt att ni fortfarande hänger i och kolla i min blogg, och liksom kommenterar. Jag jobbar ju som sagt, ligger i som f*n. Det gäller ju när man sedan vill kunna resa. För det känner jag just nu att jag strävar efter, för jag vill så gärna resa. Gärna till något varmt ställe. Kanske Thailand. Men det är ju så mycket turister där, "alla" åker ju dit. Men jag gillar Thailand. Så det är ju bara att fortrsätta ligga i med arbetet.

Annars mår både jag och Peggy bra. Vi fortsätter med våra promenader o så. Allt är fortfarande lika bra med oss. Vi har varandra liksom och det trivs jag med. Sen har jag ju mina underbara vänner, läsare, familj. Ja man går aldrig ensam. Tack för det!


Sådär, nu skriver jag igen.

Ja, visst är låten bad romance bra??!! Jag tycker den är störtskön. Jättehärlig.

Ja jag vet att jag är dålig på att blogga nu. Vet inte vad det beror på. har ingen inspiration, vet inte riktigt vad jag ska skriva. Min vardag ser lite tråkig ut nu känns det som.. Min Peggy är min solstråle dessa tider. Hon kan man lita på :). Jag tror jag ska ta mig en promenad ikväll faktiskt, med peggy då. Det är skönt med promenader dessa årstider. Jag ska föröska skriva lite mer nu, ska göra mitt bästa!

/Pär

Lady gaga!

raw raw raw ah aha hahaa.... ga ga ga aga hhaahaaaa..
Haha, jag diggar Lady gagas nya låt. Den är riktigt bra måste jag säga.
Jag skriver med många dagar emellan har jag tränkt på. Men samtidigt kan det vara bra för då har jag hunnit gjort mycket o så kan jag dela med mig utav de här, men just nu hinner jag inte skrivca mer än då. Jobbet väntar snart. Men lady gaga!!!!


Nattbloggning!!

Du har rätt Zerina!!!!
Klart jag egentligen ska skriva om mig själv? Vem annars liksom. Men då är det viktigt att man är sig själv ocksåm, vilket jag är. Visst kan jag låta lite "fjollig" ibland när jag skriver. Men det är när jag är glad så blir jag så i extas så jag vill skriva ut min lycka. Jag blir så glad liksom :). Det är så härligt att verkligen visa det också :) jag tycker det är viktigt.

Iaf så har jag varit på krogen ikväll, i min hemstad Gävle. Har varit med några arbetskompisar. Det har varit jättemysigt. Nu kanske ni tänker "varför i helvete sitter han och skriver blogg nu när han har kommit hem ifrån krogen, då man egentligen brukar stoppa i sig onyttig mat och sedan däcka"???!!.. :). Nu är det så att jag inte dricker mig aspackad liksom. Jag har tagit två glad rövin. Det sitter fint för mig det. Men trött är jag, det kan jag hållla med om :), så nu har jag skrivit klart för ikväll. Hoppas ni kommer sova LIKA gott som mig. Godnatt alla bloggare och läsare.
/PÄR.

grraahhh..

mmmhmm.... svårflörtad.
Vilka bloggar brukar ni läsa?

Förlåt!!! <3

Hej bloggen och alla mina bästa besökare.... Jag har en sak att erkänna. Jag har faktiskt inte skrivit i min blogg nu på några dagar, och det är på grund av att jag blev så ledsen.. Peggy har muntrat upp mig och hon är guld värd!!!! Jag har inte fått några kommentarer på ett tag, och därför är jag lite ledsen också... Har någon något tips på teman eller något liknande som jag kan ta upp i min blogg??
KRAM!

RSS 2.0