Statestiken gillar vi!!!!!!!! Hihi.

Ja, gud vad roligt det är men kommentarer. Jag har precis lärt mig hur man länkar. Bara för att ni har varit så gulliga och kommenterat så ska jag länka er. Det är gott för både er och mig. Ni är: Zerri, Jazzy, Anna och den som kommenterar mest hittills: Mcbaravarabarn.
Sådär, det var alla. Ja, fortsätter ni såhär fint så kan ni få fler gulliga överraskningar. Hoppas ni uppskattar det mina läsare, hehe. Annars då, jo jag jobbar och står i. Man måste ju göra det i livet. Hehe. Peggy är lika frisk och go som vanligt. Det är så skönt att komma hem till henne efter en TUFF arbetsdaaag. Hon har en sådan förståelse för mig. För när jag är trött så är hon inte så flamsig, utan gosar så fint med mig. Visst har jag det bra? 

Statestiken flödar. Kanske bloggtoppen snart, det vore ju underbart, om inte superduper häftigt.
///PÄR<3<3


JAG ORKAR INTE!!!!

Nu har mitt internet gått sönder - IGEN!! Imorgon måste jag ringa dom igen och klaga! Så nu sitter jag på biblioteket... Jag kanske får gratis kaffe eftersom jag numera är stamkund här?!?!!!!

.....Värt att tänka på.

Sliten dag..

Nu äntligen har jag slutat jobbet, och jag är helt slut!! När jag satte nycklarna i dörren hörde jag Peggys skall, och då blev jag alldeles varm i kroppen... Tänk att det finns folk som inte har någon att komma hem till om kvällarna när de känner sig såhär slut.. Jag är så lyckligt lottad!

Nu ska jag lägga mig i min säng och sova, för imorgon är en viktig dag på jobbet. OCH TACK ALLA som besökt mig idag, såg att jag fått ännu mer besökare! Nu kommer jag kanske snart till bloggtoppen!!!

Puss puss Pär

Statestik

Ville bara säga en sak!!!!!
haha jag har haft 3 besökare, hela 3 besökare. hehe ganska lite, men ändå. det är bättre än inga alls.
/Pär<3

kommentarer är roligt.

Först svarar jag på Mcbaravarabarn: Ja, jag har funderat på "dagens outfit", men samtidigt känns det alldeles för vanligt. Vill ha något nytt, som ingen annan har. Men samtidigt vill man inte ha för konstigt heller. Eller?

Svar på pälsk-Frida: Hehe, nej. Jag har tänkt att ge bloggnamnet till dig, men har inte gjort det konstigt nog. Hur hittade du mig?? :D. Åh, du gumman, du är underbar du. Vad vore jag utan dig? Vi ses där, absolut. Kramis<3.

Gud vad roligt att ni kommenterar. Jag har inte riktigt kollat över min statestik än. Jag har sett att man kan kolla sånt. Men jag ska väl göra de. Vore ju skoj att komma upp på "mest aktiva" som jag har sätt. Det vore ju en ära.

JAG JOBBAR LITE SENARE IDAG IGEN. MEN IDAG BÖRJAR JAG KLOCKAN 3. BLIR NÄSTAN LITE KVÄLLSPASS. DET SKA BLI SKÖNT. MEN JAG TYCKER LITE SYND OM PEGGY, SKA BEHÖVA VARA ENSAM. MEN HON KLARAR NOG SIG OM JAG LÄMNAR LAGOMT MED MAT. TYCKER INTE NI ATT DET ÄR JOBBIGT ATT BEHÖVA LÄMNA DJUREN HEMMA ENSAMMA?? det tycker verkligen jag. men jag ska mysa med henne innan jag åker till jobbet idag, ska ta en riktigt lång promenad. nej, nu ska jag fortsätta min städning. är ganska pedant av mig, hehehe.

/Pär!!

En sak till:

Ja, för er som vill se min peggy nu så får ni en bild som jag har hittat på google. Peggy är grymt lik den här hunden. Jag hinner tyvärr inte hålla på o mixtra med kameran just nu. Det är inte min starkaste sida. Så här kommer den här bilden sålänge.


Nästan Peggy!!

Onsdagen den 23:e september

Svar på kommentaren: Hihi tack så mycket :).

Som sagt så är ju bloggvärlden väldigt nytt för mig. Så jag testar mig fram här. Att ladda upp en bild igår gick ju bra. Så det ska ju egentligen inte vara några problem. Jag gick upp vid halv 8 imorse. Börjar lite senare idag, 11. Så jag tänkte att jag skriver lite här.

Men som osis är så kommer jag inte på något, hehe. Vad ska jag skriva om? Kom gärna med förslag. Nu måste jag göra mig i ordning iallafall. Hoppas alla får en bra dag, hejdå <3

Just det.....

Klockan börjar närma sig middagstid, och då kom jag på ideén att göra dagens mat!

Min middag kommer bestå av:
Broccoli
Morötter
Potatis
Pannbiff

Sen självklart kommer jag dricka mjölk eftersom jag oftast gör det till maten.

Eftersom jag inte hunnit laga maten än tar jag en bild från Google.se.

Efter en promenad med min älskling:

Jag har precis tagit en promenad med min lilla älskling, Peggy<3<3. Promenader är något som jag tycker om. Lugna promenader. Man hinner känna, se, höra så mycket på så kort tid. Det är nog inte alla som tänker så, men egenligen så är det ju så. Peggy gillar också promenader. För att berätta en viktig detalj så är peggy en pudel. För er som vill veta liksom. En vit söt älsklings pudel. Gud vad jag älskar henne. Det är kan vara lite jobbigt ibland när vi är ute på promenader är att (när det har regnat), så gillar hon att rulla i lera. Det är jobbigt för mig då. Jag får duscha av henne all smuts i timmar typ (känns det som). Men jag älskar peggy ändå<3.

Nu kanske jag ska ta o berätta lite om mig själv också. Jag heter ju som sagt Pär. Jag är 21 år, fyller den 27 september, alltså ganska snart. Jag tycker om att läsa, måla, ta långa som korta promenader. Ja vad mer kan jag säga? Om ni undrar något mer så får ni mer än gärna fråga. Jag är verkligen öppen för frågor, svarar såklart.

<3 Pär

Pär:

Välkommen till min blogg "Parbie". Mitt namn är Pär. Jag startade bloggen för att dela med mig av mina intressen och annat skoj till andra. Jag vet inte riktigt mer vad jag ska skriva just nu, utan det får komma till mig. Jag tänkte lägga upp många bilder i bloggen också. För det tycker jag själv är intressant.

Men jag kan berätta lite mer om mig själv senare. Ska iväg nu och gå ut med hunden.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0